Hrvatski reprezentativac seli u redove rivala u velikoj trampi Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 09:28

Inter želi Milanovog 24-godišnjeg Španjolca.

Velike promjene mogle bi vidjeti dvije milanske momčadi ovog ljeto.

Iako još nema službene ponude, Inter je izrazito zainteresiran za usluge Milanovog ofenzivca Susa, s kojim se žele vratiti u Ligu prvaka sa stilom, koju su izborili nakon 8 godina bez najvećeg europskog klupskog natjecanja.

'Nerazzuri' su spremni dati talijanskog reprezentativca Antonija Candrevu uz novčani dodatak od 'par milijuna eura', a trenutna vrijednost 24-godišnjeg Susa procijenjena je po Transfermarktu na 35 milijuna eura.

Međutim, ukoliko dođe do trampe, Milan nije zainteresiran za usluge 31-godišnjeg Talijana, ali bi u svojim redovima željeli Marcela Brozovića, prenosi ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Trenutna vrijednost hrvatskog reprezentativca prema specijaliziranom njemačkom portalu je 27 milijuna eura, uz kojeg bi 'Rossoneri' inkasirali i određenu novčanu svotu, a smatraju kako bi se nekadašnji veznjak zagrebačkog Intera dobro uklopio u 'ratničku momčad' Gennara Gattusa.

Inter ne bi imao ništa protiv prodaje Marcela Brozovića, dapače, morat će napraviti mjesta u momčadi jer upravo završava transfer belgijskog reprezentativca, koji je otpisan uoči Svjetskog prvenstva – Radje Nainggolana.

Crno-plavi klub iz Milana će Romi iskeširati 24 milijuna eura i prepustiti usluge svoje dvojice igrača – Davidea Santona i tinejdžera Nicolu Zaniola, prenosi talijanski list Gazzetta dello Sport.

Inter je već pred početak Mundijala dogovorio usluge Kwadwa Asamoaha, Stefana De Vrija i Lautara Martineza, a Suso bi bio sjajno pojačanje u napadu, čega su svjesni i u upravi Intera, stoga su ostavili Brozoviću otvorena vrata.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Marcelo BrozovićRadja NainggolanInterMilanRoma

Ostale Vijesti