Bekovi tražena roba: Watford uzeo Ekvadorca, Bolton zadržao Škota

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.07.14. | 11:14

Dva engleska drugoligaša riješila su pitanje desnog beka za novu sezonu...

Novi igrač Watforda postao je Juan Carlos Paredes. Riječ je o 27-godišnjem Ekvadorcu koji stiže iz tamošnje Barcelone, a imali smo ga prilike gledati na Svjetskom prvenstvu gdje se pokazao nedvojbeno zanimljivim igračem. Paredes je pogotovo dobar u ofenzivi, obrambeno čak i malo 'pliva', no mogao bi biti idealan kao 'wing back' nastavi li Watford forsirati atipični sustav za Otok, s trojicom iza.

Financijski detalji transfera nisu poznati, zna se tek da je Paredes potpisao na pet godina. Budući da je Watford u vlasništvu Giampaola Pozza, koji je također vlasnik Udinesea i Granade, moguće je da se Ekvadorcu u slučaju kvalitetnih igara otvori i opcija za prelazak u Serie A ili Primeru.

A desnog beka osigurao je i Bolton. Oni nisu išli u potragu do Ekvadora, već su od ligaškog konkurenta Cardiffa zatražili da im i dalje ostavi na posudbi 31-godišnjeg Škota Kevina McNaughtona. Velški klub je pristao, pa tako McNaughton ostaje u redovima Boltona, za kojeg je u proljetnom dijelu prošle sezone odigrao 13 utakmica.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kevin McNaughtonCardiffBoltonJuan Carlos ParedesWatford

Ostale Vijesti