Bayern na krilima novog pojačanja uvjerljivo svladao Stuttgart (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 20:24

Druga pobjeda Bavaraca u prvenstvu.

Niko Kovač nastavlja s dobrim partijama u Njemačkoj.

Nakon osvojenog Superkupa uvjerljivom pobjedom protiv svog bivšeg kluba Eintrachta (5-0), te prošlotjedne pobjede nad Hoffenheimom na otvaranju Bundeslige, Bayern je stigao do nove pobjede.

Bavarci su u Stuttgartu bili bolji od domaćina rezultatom 3-0, a pogodak i asistenciju upisao je Leon Goretzka koji je došao ovo ljeto u Kovačevu svlačionicu iz Schalkea.

Kontrolirala je momčad iz Munchena igru tijekom cijele utakmice, a do prvog gola stigli su u 37. minuti kada je na asistenciju Thomasa Mullera, ranije spomenuti Goretzka lijepo naciljao sami kut vratara domaćih i zabio za vodstvo.

Na drugi pogodak čekalo se do sredine drugog poluvremena, kada su Bavarci odigrali akciju u režiji Mullera i Goretzke gdje je potonji smirio loptu na šesnaestercu za Roberta Lewandowskog koji snažnim udarcem zabija za povećanje vodstva.

Konačni rezultat postavio je Thomas Muller, a ovaj put asistenciju je upisao Lewandowski koji je petom uposlio njemačkog reprezentativca. Bavarsko dijete nije imalo problema s desetak metara realizirati stopostotnu šansu.

Ovom partijom, dobru suradnju su najavili Goretzka, Muller i Lewandowski. Svaki je upisao po pogodak i asistenciju, što je svakako jako dobra vijest za Niku Kovača i sve navijače minhenskog Bayerna.

(Foto: Reuters)


Tagovi

BundesligaThomas MüllerRobert LewandowskiLeon GoretzkaStuttgartBayern

Ostale Vijesti