Ako pobijede Fritz (1.40), Nice (1.60) i Groningen (1.70), život neće biti besmislen

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 10:29

Uz Germanijne najveće tečajeve, ovaj sunčani petak sigurno nije dan za metak...

Današnji sunčani petak dodatno je začinjen sjajnom ponudom Germanije koja daje najveće tečajeve na pobjede Groningena i Nice u domaćim prvenstvima te Amerikanca Fritza u prvom kolu ATP-a u Rimu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Groningen - Roda (20.00), JEDINICA 1.70

Danas se igra posljednje kolo redovnog dijela drugog ranga nizozemskog nogometa. Willem II je izborio plasman u elitu, a za drugo mjesto koje direktno vodi u Eredivisie bore se, u izravnom okršaju, Groningen i Roda! Groningen ima tri boda manje i s pobjedom će preskočiti Rodu. Gostima igra sve osim poraza u slučaju kojega će morati u playoff za prvu ligu. Prvi susret odigran u Kerkradeu završio je bez pogodaka.

Nice - Le Havre (21.00), JEDINICA 1.60

Le Havre je klub koji je proizveo mnoge dragulje poput Paula Pogbe, Lassane Diarre, Stevea Mandande, Dimitrija Payeta, Riyada Mahreza i mnoge druge, ali danas će teško odgovoriti na sjajnu Nicu koja se trenutno nalazi na petom mjestu, s tim da im je cilj 'barem' uhvatiti četvrto mjesto. Kod domaćina je najbolji Nigerijac Moffi s 11 pogodaka, dok je goste dosad predvodio Amerikanac Sabbi s pet pogodaka. Očekujemo pobjedu domaćina, sve drugo bilo bi iznenađenje… 

Fritz - Fognini (15.30), JEDINICA 1.40

Američki tenisač 13. je na ATP-ovoj ljestvici i veliki je favorit protiv 92. Talijana u prvom kolu zemljanog ATP-a u Rimu. Fritz je nedavno stigao do polufinala Madrida u kojem je s 0-2 izgubio od Rubljeva, a Amerikancu u prilog ide i međusobni omjer s Talijanom. Fritz vodi s 2-1 u pobjedama, s time da je slavio u posljednja dva međusobna susreta, bez izgubljenog seta.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti