vijest

0

Skupljač lopti kojega je Hazard svojevremeno udario danas zarađuje milijune

11.02.2020 10:17 | Germanijak

Nakon incidenta popularnost na društvenim mrežama poprilično mu je narasla...

Veličina slova A A A

Prošlo je od toga sada već punih sedam godina. Utakmicu polufinala Liga kupa igrali su Swansea i Chelsea, a svima je ostala u sjećanju prvenstveno po incidentu Edena Hazarda koji je zbog nervoze izazvane negativnim rezultatom nasrnuo na maloljetnog skupljača lopti.

Iako je dječak namjerno zadržavao loptu „praveći se Englez“, čin belgijske zvijezde bio je potpuno divljački i neopravdan. Udario je nogom loptu, usput zahvativši dječaka, zbog čega su ga napali igrači velškog kluba.

Hazard je u konačnici dobio zasluženi crveni karton, a kasnije se ispričao dječaku.

„Dječak je cijelim tijelom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je“, rekao je današnji ofenzivac madridskog Reala.

Iako nije prošao najbolje tog dana, spomenuti skupljač lopti, Charlie Morgan, prošao je poprilično dobro općenito u životu. Morganov je otac, naime, milijunaš koji je omogućio svom sinu da i sam počne zarađivati milijune.

Danas 24-godišnji Charlie s prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je biznis s votkom, a osnovali su tvrtku pod nazivom Au Vodka, koja se popularizirala u Velikoj Britaniji. Riječ je o određenoj vrsti premium votke koja se prvenstveno ističe svojom ambalažom. Udio u tvrtci ima i britanski DJ Charlie Sloth.

Vrijedi spomenuti kako je popularnost tada 17-godišnjeg Charlieja poprilično narasla nakon incidenta s Hazardom te je na Twitteru povećao broj svojih pratitelja sa 15 tisuća na ogromnih 100 tisuća.

Tko je mogao pretpostaviti da ćemo o mladom skupljaču lopti sedam godina kasnije govoriti kao o sinu milijunaša koji ima biznis s alkoholnim pićem...

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka