vijest

0

Otkrio ime novog kluba na Tinderu

08.01.2020 13:59 | Germanijak

Nevjerojatan potez nije prošao nezapaženo kod lokalnih zaljubljenica u nogomet...

Veličina slova A A A

Postoji mnoštvo načina da se objavi ime novog kluba kada igrač prijeđe iz jednog u drugi. Neki klubovi to objave na službenim klupskim stranicama pa potom i na društvenim mrežama; Twitteru, Facebooku, Instagramu...

Međutim, to se dogodi kada sve bude službeno. Prije toga, igrač mora usuglasiti s klubom kada smije javno izaći s tom informacijom, ali čini se kako je jedan mladi nogometaš bio izrazito nestrpljiv. Naime, Jesus Perez, 22-godišnji Meksikanac uskoro prelazi iz sveučilišne lige u SAD-u u redove irskog prvaka Dundalka. Posao još nije bio službeno gotov, barem se tako mislilo, ali igrač se brže bolje odlučio pohvaliti time na – Tinderu.

Tinder je, podsjetimo, aplikacija za upoznavanje 'srodnih duša', a mladi Perez je ime svog novog kluba stavio u profil na spomenutoj aplikaciji. Jedna navijačica Dundalka naletjela je na mladog China i podijelila screenshot s ostatkom svijeta.

Nadamo se da Chino neće imati nikakvih reperkusija zato što je objavio ime svog novog kluba prije službene objave, uprava će vjerojatno shvatiti da se djevojke danas trebaju zadiviti na razne načine.

(Foto: Twitter/screenshot)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka