vijest

0

Ludnica u Torontu: Navijači spavaju u šatorima, kuhaju i tuširaju se kraj fanzone

10.06.2019 12:54 | Germanijak

Sve za svoj klub, a nemaju čak ni ulaznicu.

Veličina slova A A A

U Torontu je osvanulo sunčano nedjeljno jutro, a dvoje navijača pojavili su se na kraju kratkog reda za ulazak u fanzonu ispred dvorane Raptosa. Jurassic Park već danas je ograđen i takav će biti sve do početka pete utakmice NBA finala protiv Golden Statea u ponedjeljak, Angie Taylor i Tyler Seaton gledali su četvrtu utakmicu u istoj fanzoni u petak uvečer i nakon dana odmora vratili se na isto mjesto.

ODIGRAJ >>> Toronto - Golden State

„Bit ćemo tu dok ne počne utakmice,“ komentiraju uglas.

Doputovali su iz obližnjeg grada i ne žele propustiti potencijalno povijestan trenutak u Torontu, međutim gotovo tri dana razmaka između četvrte i pete utakmice predstavljaju im problem pa naizmjenično spavaju u šatoru kako bi imali mjesto u prvom redu pred video zidom kad utakmica započne.

„Spavamo naizmjence jer čuvamo stvari, imamo namirnice i mali prenosni roštilj kako bi izdržali idućih nekoliko dana. Imam još šampon i knjigu u torbi,“ smije se Taylor.

U blizini je kupaonica koju smiju koristiti pa se tamo brinu za higijenu, kuhaju na otvorenom i uživaju u društvu.

„Što ću još raditi, nadam se razgovarati s navijačima Toronta. Cijeli grad je bio ljubazan prema nama. Je li mi žao? Ne, ovo je jedinstvena prilika za svjedočenje povijesti i neću ju propustiti.“

 

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka