vijest

0

Legendarni španjolski klub suspendirao trenera zbog porno uratka

08.01.2020 09:56 | Germanijak

Neočekivana odluka.

Veličina slova A A A

Nekadašnji četvrtfinalist Lige prvaka (2013.) i trenutno drugoligaš u španjolskom nogometu, Malaga, povukla je radikalan potez. Naime, klub je suspendirao trenera Victora Sancheza del Ama nakon što je u javnost procurila snimka eksplicitnog sadržaja s njim u glavnoj ulozi. Sanchez je na videu masturbirao, a sve je procurilo na Twitteru te ga je klub s La Rosalede suspendirao.

„Temeljno na posljednjim otkrićima koja još nisu službeno potvrđena, Malaga smjesta susprendira trenera Victora Sancheza del Ama od njegovih dužnosti sve dok se ne provede potpuna istraga. Javnost ćemo obavijestiti o daljnjim radnjama nakon što se razjasne sve činjenice u ovom slučaju“, stoji u službenoj objavi kluba koji se pod vodstvom 'gazde', šeika Abdullaha bin Nassera, rezultatski strmoglavio te sada tavori u drugom rangu tamošnjeg nogometa.

Nekadašnji španjolski veznjak tvrdi da je žrtva uznemiravanja i ucjene te je o svemu obavijestio snage reda i mira koje sada provode istragu.

„Slučaj je sada u rukama policije i ja ću pratiti njihove instrukcije. Dijeljenje ili širenje takvog sadržaja bez pristanka osobe koja je na snimci je također kazneno djelo, bilo da se ono provodi putem društvenih mreža ili u privatnim porukama. Hvala vam na vašem razumijevanju i podršci“, napisao je Sanchez.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka