vijest

0

HNL ikone zabile po dva komada svaki u zadnjem kolu, dobile okladu i zaradile janjca

26.11.2019 13:08 | Germanijak

Tako im i treba kad provociraju dvojac koji je u HNL-u zabio ukupno 70 golova...

Veličina slova A A A

Tehničar iz Cvetkovca pokraj Koprivnice pobijedio je Podravac Virje 10:0 u zadnjem kolu jesenskog dijela Treće HNL Sjever. Samo od pogleda na strijelce ljubiteljima popularnih Nogometnih Ikona krenut će sline, dva komada Kruno Lovrek, dva komada Krunoslav Jambrušić i dva komada Mario Sačer. Tri ikonska imena s domaćih travnjaka riješila su tu utakmicu, ali to nije poanta ove priče.

Poanta je oklada koju je iskusni napadački dvojac Kruno – Lovrek i Jambrušić dogovorio sa svojim prijateljima Nikolom Đurecom i Goranom Sikavicom. Naime, prijatelji napadačkog dvojca Tehničara izazvali su ih kako jesen neće zajedno završiti sa 16 golova, a oni su u "ciljnoj ravnini" uspjeli dobili okladu. Obojica su u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva zabili po dva i podebljali svoj konto na po devet komada svaki čime su za dva gola prebacili zadanu marginu.

Navodno je oklada bila u janje, prenosi Klikaj.hr, a isti portal obavezao se javiti kako je prošla isplata...

Kruno Lovrek svojih skoro 200 utakmica u HNL-u za Zagreb i Hajduk zabio je 63 gola, a Krunoslav Jambrušić je legenda Slaven Belupa koja ima sedam golova u HNL-u kraj svog imena prema Transfermarktu. Njihovi prijatelji računali su valjda na godinu proizvodnje i bili uvjereni kako neće zabiti više od 16 ove polusezone, ali dvojac koji zajedno ima 75 godina pokazao je da još ima dinamita u kopačkama...

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka