vijest

0

Engleski četvrtoligaš traži pojačanje i ima samo jedan uvjet - da igra lijevom

24.03.2019 12:51 | Germanijak

Kronična nestašica ljevaka.

Veličina slova A A A

Engleski četvrtoligaš traži ljude kojima lijeva noga ne služi jedino za stiskanje kvačila, odnosno za izlaženje iz tramvaja, naime, njima nije potrebno krilo, napadač ili vezni igrač, naprotiv, suziili su svoje potraživanje na samo jedan zahtjev – treba im ljevak.

„Poznate li nekog tko ima odličnu ljevicu i želi igrati nogomet u našoj akademiji,“ piše u oglasu.

„Ako da, akademija Port Valea ima priliku upravo za vas!.“

Vale je trenutačno 20. u League Two, odnosno četvrtom rangu engleksog nogometa, i u potrazi je za igračima između sedam i 14 godina.

„Naš „dan prepoznavanja ljevaka“ je slobodan za sve koji su prirodno ljevaci te imaju između sedam i 14 godina. Smatrate li da vaše djece ima potencijal za naš klub, javite nam se,“ piše u oglasu.

Prema nekim istraživanjima oko 20 posto ukupne svjetske populacije je ljevoruko, što u startu otežava posao Port Valeu, ali nadamo se da će ova revolucionarna metoda uroditi plodom.

Ljevaci su kronična boljka svjetskog nogometa, Hrvatska već godinama, vjerujemo svi znate, muku muči s pronalaskom ljevice koja će zamijeniti onu Jarnijevu. Pa, eto, gospodo iz Port Valea, pronađete li kojeg dobrog ljevaka, a da slučajno ima hrvatsku putovnicu ili korijene, javite HNS-u.

(foto: Action Images)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka