vijest

0

Borussia Dortmund na Twitteru brutalno spustila RB Leipzigu

16.01.2019 16:44 | Germanijak/N.R.

Njemački klubovi poznati su po zafrkanciji na društvenim mrežama.

Veličina slova A A A

Jedan od najvećih trendova na društvenim mrežama posljednjih dana je takozvani '10 Year Challenge“, poznate i nepoznate osobe stavljaju svoju sliku staru 10 godina i uspoređuju je sa slikom iz sadašnjojsti uz neizostavni hashtag #10yearschallenge. U cijelu kampanju uključile su se i društvene te ekološke organizacije i inicijative koje prikazuju kako su polarni medvjedi, ili ledenjaci izgledali prije 10 godina, a kako izgledaju danas.

 

 

 

 

Tom izazovu priključili su se i nogometni klubovi, a „pobjedu“ je odnijela Borussia Dortmund. Počela je s objavljivanjem tadašnjih i sadašnjih slika svojih igrača koji su u klubu igrali 2009., a igraju još uvijek danas.

Marcel Schmelzer:

 

 

Roman Burki:

 

 

Marco Reus:

 

 

Shinji Kagawa:

 

 

No „pobjedu“ su odnijeli objavivši fotografiju na kojoj je na lijevoj strani (2009.) prazno polje, a na desnoj grb omraženog rivala RB Leipziga. Dortmunžani su time aludirali na činjenicu kako korporativni klub energetskog pića Red Bulla na današnji dan prije 10 godina još nije niti postojao nego je na svijetlo dana došao tek u svibnju 2009.

 

 

(Foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka