vijest

0

Bivši igrač Rijeke dobio 15 novih suigrača zadnjeg dana prijelaznog roka

03.02.2020 11:26 | Germanijak/I.G.

Ovo još nismo vidjeli.

Veličina slova A A A

Zadnji dani prijelaznog roka zna biti poprilično intenzivan igračima, upravama klubova i medijima koji to sve prate. Svi klubovi koji ne uspiju riješiti kadrovsku križaljku do posljednjih nekoliko dana, u samom finišu počnu bjesomučno tražiti rješenja.

Najsvježiji primjer nam je potpis Odiona Ighala i predstavljanje 38 minuta pred kraj siječanjskog prijelaznog roka, ali apsolutni pobjednik u ovom je turski Ankaragucu. Tamošnji prvoligaš u kojem igra 33-godišnji Ante Kulušić, nekadašnji stoper Šibenika i šampionske Rijeke, dobio je posljednjeg dana prijelaznog roka čak 15 novih suigrača.

Naime, Ankaragucu je imao zabranu obavljanja transfera sve do posljednjeg dana prijelaznog roka, stoga je sve transfere morao pripremiti i utanačiti uoči tog dana. To je i riješeno te je na predstavljanje u klupske prostorije, uz predsjednika Fatiha Merta, došlo 15 novih nogometaša.

To su redom, Gerson Rodrigues, Gelmin Rivas, Saba Lobjanidze, Konrad Michalak, Daniel Lukasik, Ricardo Friedrich, Miloš Stanojević, Orkan Çınar, Atila Turan, Fatih Tultak, Suat Kaya, Ahmet Sun, Enes Kubat, Muhammed Yasir Karabay i Nduka Ozokwo.

Zanimljivo, prije toga u klub su još došla osmorica igrača, što znači da su u minulom prijelaznom roku doveli nevjerojatna 23 nogometaša.

 

 

(Foto: ankaragucu.org.tr/Pixsell arhiva)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka