Germanijak
Germanijak

Fresh Corner novi sponzor Zagrebaša, Šupuković: "Vjerujem da su INA i Zagreb recept za uspješan brak"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 13:36

Simboličnim potpisivanjem dresa INA i Tifon najavili su jednogodišnju suradnju s Rukometnim klubom Zagreb. Rukometni velikan u novu sezonu tako ulazi s Fresh Cornerom kao generalnim sponzorom

Ususret prvoj utakmici rukometne Machineseeker EHF Lige prvaka u kojoj će RK Zagreb igrati protiv njemačkog THW Kiela, Zagreb je predstavio novog glavnog sponzora. Najavljena sponzorska suradnja Ine i Tifona s najtrofejnijim hrvatskim rukometnim klubom – RK Zagrebom sada je postala i službena. U lov na nove titule u domaćem prvenstvu te što bolji rezultat u Machineseeker EHF Ligi prvaka rukometaši Zagreba krenut će uz potporu brenda Fresh Corner.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Predstavljanju su prisustvogvali predsjednik Rukometnog kluba Zagreb Mladen Vedriš i direktor kluba Vedran Šupuković, a uz njih i predsjednica Uprave INA-e Zsuzsana Ortutay.

"Veliko je zadovoljstvo što stojim pred vama, ovo je sjajna prilika. INA sponzorira rukomet od 2015., a ovo je prvi puta da sponzoriramo jedan klub. Zagreb i INA imaju puno zajedničkih stvari - težnju za savršenošću, oni su najbolji klub, a INA najbolja i najveća kompanija. Nadam se da ćemo oboje biti jako zadovoljni ovime", rekla je Ortutay.

"Društveno odgovorno poslovanje važan je segment našeg poslovanja. Svjesni smo važnosti sporta u Hrvatskoj i upravo zbog toga iznimno ponosni što je Tifon, kroz Fresh Corner brend, dio ove suradnje. Zajedno s navijačima diljem zemlje, podržat ćemo rukometaše Zagreba na putu do ostvarenja što boljih rezultata.“Ovo je velika stvar, jedno od naših najvećih sponzorstava. Želim vam sreću protiv Kiela i da ih razvalite", rekao je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona.

"Zagreb je velik klub, najtrofejniji u Hrvatskoj, deseti najveći u Europi, treći najprepoznnatljiviji u Hrvatskoj uz Dinamo i Hajduk ispred. Vjerujem da su INA i Zagreb recept za uspješan brak. Uvjeren sam da ćemo mi sportski, a INA gospodarski i ekonomski ostvariti sjajne rezultate. Nije ovo novo selo, već smo ranije surađivali", rekao je Vedran Šupuković, nakon čega je pristupljeno potpisivanju, ne ugovora, nego dresa Zagreba. Simbolično, simpatično, u vedroj atmosferi. Nadamo se da će tako ostati i nakon okršaja s njemačkim prvakom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebsponzorEHF Liga prvakarukometPrvenstvo Hrvatske u rukometu

Ostale Vijesti