Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Agoniji je došao kraj: RK Zagreb napokon ima novog glavnog sponzora!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 13:46

Zagrebaši su pripremali novu sezonu bez da su znali tko će im biti glavni sponzor

Nakon dvomjesečnih priprema rukometaši Zagreba startaju u novu natjecateljsku sezonu i to - s glavnim sponzorom. Koliko god banalno zvučalo da se tako nešto treba posebno s radošću isticati za klub takve tradicije kao što je Zagreb i za klub koji igra Ligu prvaka, situacija u klubu nije bila sjajna na kraju sezone. Prvo plinarsko društvo odlučilo je prestati sponzorirati hrvatskog prvaka i uprava kluba morala je naći alternativu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako se ranije šuškalo, sada je sigurno i za koji dan će postati i službeno - novi glavni sponzor Zagrebaša bit će Tifon!

Hoće li kao i bivši glavni sponzori ući u ime , nitko još nije otkrio. Ranije se to spominjalo kao mogućnost, no hoće li se realizirati tek ostaje vidjeti. Badel 1862 Zagreb, Banka Croatia Zagreb, Croatia Osiguranje Zagreb, potom PPD Zagreb... Sada RK Zagreb Tifon? Ništa nas ne bi iznenadilo.

Podsjetimo, Zagrebaši danas otvaraju novu natjecateljsku sezonu. S početkom u 18.00 sati u svojoj će Kutiji šibica odmjeriti snage s rukometašima Moslavine u sklopu 1. kola Premijer lige, a u četvrtak, 14. rujna u 18.45 u Areni Zagreb očekuje nas rukometni klasik između hrvatskog i njemačkog prvaka, Zagreba i Kiela. Ulaznice za obje utakmice su besplatne.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebVedran Šupuković

Ostale Vijesti