Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sport
Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sport

Prvaci osigurali doigravanje

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.04.24. | 11:23

Redovni dio NHL-a pri samom je kraju.

Branitelji naslova NHL prvaka, hokejaši Vegas Golden Knightsa osigurali su nastup u ovogodišnjem doigravanju 7-2 domaćom pobjedom protiv Minnesota Wilda u petak.

Za Golden Knightse ovo je šesti ulazak u posezonu u sedmoj godini postojanja momčadi, a uz lanjski naslov imaju i nastup u finalu 2018. godine, odnosno u svojoj prvoj sezoni od priključenja ligi.

Sastav iz Las Vegasa tako je postao posljednja, osma momčad u Zapadnoj konferenciji koja je osigurala posezonu, trenutačno ima 94 osvojena boda iz 79 odigranih utakmica, samo bod više imaju Los Angeles Kingsi, pa će se te dvije momčadi u posljednje tri utakmice ligaškog dijela sezone boriti za treće mjesto u skupini Pacific koje u prvom krugu doigravanja vodi na druge iz te skupine, a to su u ovom trenutku Edmonton Oilerse koji imaju 102 boda iz 78 susreta. Na vrhu te skupine su Vancouver Canucksi sa 105 bodova iz 79 dvoboja.

Posezonu su na Zapadu iz skupineCentral već osigurali Dallas Starsi, Winnipeg Jetsi, Colorado Avalanche i Nashville Predatorsi.

Na Istoku je poznato šest sudionika doigravanja - Boston Bruins, Florida Panthers,Toronto Maple Leafs, New York Rangers, Carolina Hurricanes i Tampa Bay Lightning.

Ligaški dio sezone završava u četvrtak.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

NHLLas Vegas Golden Knights

Ostale Vijesti