Pixsell
Pixsell

Alen Babić nakon poraza: "Ne znam što se dogodilo, srce mi je slomljeno, ali - vratit ću se"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 09:05

Hrvatski boksač upisao je prvi profesionalni poraz u karijeri.

Nakon što je upisao prvi poraz u profesionalnoj karijeri, i propustio osvojiti titulu u WBC-u, 37-godišnji Poljak Lukasz Rozanski jednostavno je bio prejak, oglasio se Alen Babić na svojem Instagram profilu.

"Da, ovo se upravo dogodilo. Srce mi je slomljeno, ne znam što se dogodilo. Nisam osjetio nijedan udarac. Kao da sam se zagrijao i borba je bila gotova. Ne znam što se dogodilo. Moj prvi poraz u četiri godine, i to nokautom i mojim stilom borbe. Zbilja ne znam što se dogodilo. Bio sam spreman dati sve za ovu borbu. Mogu kriviti samo sebe. Jedna stvar je sigurna - vratit ću se, čak i ako me neće htjeti, čak i ako mi neće dopustiti. Stalno ću se vraćati. Volim boks, boks je sve što znam. To mi je život. Ne znam što bih drugo radio. Žao mi je što sam vas razočarao. Ne znam što se dogodilo. Sretno Rozanskom, pravi je profesionalac. Pobijedio me u mojoj igri, što najviše boli. Nikad nisam izgubio meč, ne na ovakav način u 12 godina boksanja. Bolan poraz, ali vratit ću se. Da, us*ana situacija", rekao je Babić u svojem izlaganju i nastavio:

"Želim naučiti sve o boksu, a ovo je velik dio. Loš sam gubitnik. Ne možeš se naviknuti na poraze. Nokautom u prvoj rundi... Doživio sam nokaute u prvoj rundi, ali inače ih ja napravim. Tako čudno. Pobijedio me u mojoj igri, nemam što reći. Hvala vam što ste gledali, hvala vam na podršci. Idem vidjeti svojeg dobrog prijatelja - depresiju. Nismo se dugo vidjeli. Obećavam vam, vratit ću se. Srce mi je slomljeno. Izgubio sam sve u životu. Dijelim svoje osjećaje s vama jer ste vi dio moje boksačke karijere. Cijenim svaki komentar, dobar i loš. Možete napisati što god želite. Pokušat ću se sada naspavati, hvala vam".

Poljak Rozanski stigao je do 14. profesionalne pobjede iz isto toliko mečeva, od čega je njih 13 zaključio nokautima. Sada će imati priliku izazvati najjača imena svjetskog boksa...

Cjelokupnu Germanijinu ponudu pronađite OVDJE.

(rv)


Tagovi

Boksborilački sportovi

Ostale Vijesti