Župarić i Kreilach odigrali 'nulu', Biuk ušao u nastavku, a Kahlina branio cijelu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.05.23. | 07:47

Četiri hrvatska nogometaša sinoć su zaigrala u MLS-u.

U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu odigrano je 13 utakmica profesionalne američke MLS lige, a na terenu su se našla sva četiri Hrvata. Kristijan Kahlina uspješno se oporavio od ozljede, sinoć je protiv Chicago Firea odigrao treću utakmicu za svoju Charlotteu i upisao - treću pobjedu. Charlotte je na domaćem terenu svladala Chicago s 2-1, a Kahlina je na golu svoje momčadi zaradio i žuti karton.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međusobni susret odigrala su i dva bivša nogometaša Rijeke, Damir Kreilach u dresu Real Sal Lakea i Dario Župarić u dresu Portland Timbersa. Dvoboj je završio bez pogodaka, Župarić je u igri proveo svih 90 minuta, a Kreliach je odigrao posljednje četiri minute dvoboja.

U 1-1 remiju svojeg Los Angeles FC-a priliku je dobio i bivši hajdukovac Stipe Biuk. U igru je ušao u 67. minuti, umjesto Carlosa Vele, pri rezultatu 1-1 (Bouanga 13.; Russell 20.). U 85. minuti dvoboja Hollingsead je zabio drugi pogodak za Los Angeles, ali isti nije priznat zbog zaleđa.

Los Angeles FC drži drugo mjesto Zapada s bodom, ali i dvije utakmice manje od Seattle Soundersa. Župarićevi Portland Timbersi su šesti u Konferenciji, a Kreilachov Salt Lake 11. Kahlinina Charlottea je nakon tri vezane pobjede skočila na sedmo mjesto Istoka. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MLSStipe BiukDamir KreilachDario ŽuparićKristijan Kahlina

Ostale Vijesti