Zidane ga ne želi, progirao je u Andaluziji, a sad ide u PSG

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.04.20. | 10:51

Zastupnik ovog igrača zaslužuje povišicu... I to itekako dobru povišicu.

Najtočniji su kada je riječ o Real Madridu i Barceloni, a upravo je ovaj današnji naslov posvećen jednom od igrača kraljevskog kluba koji bi u narednih nekoliko mjeseci mogao trajno napustiti Santiago Bernabeu.

Naime, njihova saznanja govore kako je Sergio Reguilon velika želja PSG-a i kako bi već ovog ljeta ovaj zanimljivi lijevi bek mogao biti novi stanovnik prekrasnog Pariza.

Reguilon nije u planovima Zinedinea Zidanea za nadolazeću sezonu, usprkos tome što je ove godine odradio jako dobru posudbu u redovima Seville. Samo u La Ligi, Reguilon je upisao 2 nastupa, a pritom je zabio jedan pogodak te ja za njih četiri još asistirao. Iako se već neko vrijeme piše kako je Marcelo na izlaznim vratima i kako se kupovina Ferlanda Mendyja pokazala kao veliki promašaj, Reguilon i dalje nije netko na koga gledaju kao budućeg startera u dresu Reala pa su tako Perez i ostatak društva otvoreni za mogućnost prodaje jednog od rijetkih igrača koji je praktički cijelu svoju karijeru proveo u redovima Reala.

Iako još uvijek nije upisao nastup za A vrstu, Reguilon već sada vrijedi 20 milijuna eura, a navodno su Parižani spremni ponuditi upravo taj iznos kako bi 23-godišnjeg ljevaka doveli na Park prinčeva.

Tuchel se već sada sprema na scenarij u kojem ovog ljeta ostaje bez usluga Layvina Kurzawe, 27-godišnjeg Francuza koji je nezadovoljan ulogom rezervnog lijevog beka te se već neko vrijeme spominje u kontekstu novog pojačanja za nekolicinu engleskih i talijanskih klubova.

Budući da je PSG jedan od onih klubova koji je u stanju izdvojiti 20-ak milijuna eura za igrača na kojeg gledaju kao zamjenu, ovaj transfer je i više nego realan i ostvariv, a u sve navedeno valja naglasiti kako ova dva kluba imaju veoma dobru suradnju te smo prethodnih godina vidjeli nekoliko transfera u kojima su igrači odlazili iz Reala i svoju karijeru nastvaljali u PSG-u.

Iako službene ponude još uvijek nema, Marcine natpise treba primiti poprilično ozbiljno...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Sergio ReguilontransferiLayvin KurzawaLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti