„Why always me“: Balotelli predvodi listu 25 najgorih pojačanja u povijesti Liverpoola

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.03.20. | 10:50

Prošlo je trideset godina igračkih promašaja prije nego je Jurgen Klopp našao dobitnu formulu.

Liverpool je do prije nekoliko tjedana bio siguran pobjednik Premier lige. Iako su odigrali tek 29 utakmica, čak 27 pobjeda dovelo ih je do nestvarnih 25 bodova prednosti ispred prvog pratitelja Manchester Cityja i Redsima još šest bodova treba da osiguraju prvi naslov nakon 30 godina posta.

No, on je odjednom postao ugrožen zbog pandemije koronavirusa, spominjalo se poništavanje sezone, ali odgodom Eura ipak je realnije da se prvenstvo nastavi i ako neće biti šokantnog obrata, Liverpool će imati veliku proslavu.

U posljednjih je 30 godina momčad s Anfielda ulagala znatan novac kako bi postala konkurentna prvenstveno Manchester Unitedu, a potom i Arsenalu, Chelseaju, Manchester Cityju. Na njihovu žalost, u slaganju igračkog rostera bilo je puno previše lutanja i promašaja.

Tim je povodom Liverpool Echo napravio popis od 25 najgorih pojačanja u povijesti Liverpoola, odabravši za svaku poziciju optimalan broj igrača. Našlo se tu mjesta za brojna poznata imena iz svijeta nogometa kao što su Paul Konchesky, Christian Ziege, Mario Balotelli ili El Hadji Diouf.

Golmani - Danielle Padelli, Adam Bogdan, Charles Itandje

Braniči -  Paul Konchesky, Josemi, Torben Piechnik, Christian Ziege, Mauricio Pellegrino, Gabriel Paletta, Philipp Degen, Aly Cissokho, Julian Dicks

Veznjaci - Alberto Aquilani, Jean-Michel Ferri,  Bruno Cheyrou, Lazar Marković, Christian Poulsen, Bernard Diomede, Antonio Nunez, Oussama Assaidi

Napadači - Milan Jovanović, El Hadji Diouf, Sean Dundee, Mario Balotelli, Fabio Borini

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters) 

 

 


Tagovi

Mario BalotelliPremier ligaLazar MarkovićEl-Hadji DioufAlberto AquilaniFabio Borini

Ostale Vijesti