Reuters
Reuters

Watford kiksao u derbiju bolnim autogolom, sve je dalje od playoffa, Bilić: "Ne možemo to raditi"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.02.23. | 19:57

Hrvatski strateg imao je i dobrih i loših stvari za reći nakon ove utakmice

Sheffield United vratio je sedam bodova prednosti nad Middlesbroughom u borbi za izravan plasman u Premiership nakon što je u derbiju svladao Bilićev Watford 1:0. S druge strane, ovaj poraz nikako nije trebao hrvatskom strategu i njegovim Hornetsima jer im je svaki bod bitan u borbi za playoff za elitni razred engleskog nogometa. Da stvar bude gora, nisu igrači Sheffielda zabili. Naime, Ryan Porteous autogolom je zapečatio pobjedu domaće strane nakon što je reagirao na udarac glavom Olija McBurnieja.

Glavni trener Watforda i nekadašnji Vatreni, Slaven Bilić, izjavio je za BBC Three Counties Radio:

“Jako smo se dobro nosili s njihovom fizikalnošću, tako da je taj dio posla koji smo znali da moramo obaviti bio obavljen. Drugi dio posla obavili smo dobro dok nismo stigli do njihovog kaznenog prostora. Toliko smo puta bili u stvarno opasnim područjima, ali zadnje dodavanje ili dobar centaršut je apsolutno nedostajao."

Prokomentirao je i autogol:

"Ne možete ostaviti njihovog najboljeg igrača glavom u kaznenom prostoru u dobroj situaciji, a nakon toga je to bilo čudno odbijanje za gol i nesretno - ali ne možete ostaviti njihovog najboljeg igrača ondje."

Šef Sheffield Uniteda Paul Heckingbottom rekao je za BBC Radio Sheffield:

"Imali smo dobar tjedan. Prošlo je dosta vremena otkako smo mogli svi zajedno raditi na travi, nekoliko nam je igrača nedostajalo zbog bolesti. Kada smo postigli gol, način na koji smo se branili, mentalitet skupine, osjećao sam da ćemo i pobijediti." (eg)





Tagovi

Slaven BilićWatfordChampionship

Ostale Vijesti