Reuters / John Clifton
Reuters / John Clifton

Vikend party kod Vardyja! Leicester izborio povratak u Premier ligu iako igraju tek u ponedjeljak!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 08:00

Leeds je propustio nevjerojatnu priliku, a taman da se i vrate među 'elitu', ovaj poraz bi Farkea mogao koštati posla...

Nogometaši Leicester City se vraćaju u Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0-4). 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S 94 boda i još dvije utakmice do kraja, Leicester vodi u Championshipu, a Leeds s 90 bodova jednom utakmicom do kraja ga više ne može sustići. Leedu opasno visi drugo mjestu, koje također garantira izravan ulazak u Premier ligu, jer mu prijeti treći Ipswich, koji ima 89 bodova i utakmicu manje. 

Leicester je u prošloj sezoni ispao iz elitne ranga engelskog nogometa, a 2016. je senzacionalno osvojio Premier ligu. Podsjetimo, Leicester je naslov matematički osigurao nakon što su Chelsea i Tottenham odigrali 2-2, da bi im sada opet slavlje donio rezultat s utakmice igrane u Londonu u kojoj oni nisu bili akteri.

Prije osam godina Jamie Vardy u svojoj je kući organizirao veliki party za sve igrače Leicestera, a nitko ne bi bio iznenađen da istu stvar napravi i ovog vikenda nakon što je njegova momčad i matematički postala novi/stari član Premier lige...

Podsjetimo, Leicester će 45. kolo zaključiti u ponedjeljak kad ih očekuje gostovanje kod Prestona, a budući da ta utakmica ne odlučuje ni o čemu, o tome kakav je bio vikend party u rezidenciji Vardy mogao bi najbolje pokazati završni rezultat utakmice... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premier ligaChampionshipJamie Vardy

Ostale Vijesti