VIDEO: Roma konačno pobijedila, nastavlja se kriza Intera!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.03.15. | 23:28

Odigrane su i preostale današnje utakmice 28. kola talijanske Serie A, kojima je kompletirano aktualno kolo, a u kojima je Inter nakon oproštaja od Europske lige porazom od Wolfsburga ubilježio novi poraz, a bez pobjede je ostala Fiorentina, dok je konačno slavila Roma.

'Vučica' je nakon domaćeg poraza od Sampdorije u prvenstvu u prošlom kolu i nesretnom ispadanju iz Europske lige, nakon pet utakmica posta, konačno stigla do pobjede.

Juventus minimalno preko Genoe, Tevez zabio pa promašio penal (VIDEO)

Očito je ide samo na gostovanjima, a večeras je tako bilo kod pretposljednje Cesene. Junak rimske momčadi bio je De Rossi koji je u 41. minuti postigao jedini pogodak na utakmici.  

Time je Roma uspjela s bodom prednosti obraniti drugo mjesto ljestvice koje pokušava ugrabiti Lazio. Treća momčad Serie A, koja trenutno ima 52 boda također je večeras bila uspješna. S 2:0 je bila bolja od 16. plasirane Verone.

Na četvrtom mjestu, odmah iza Lazija, sa četiri boda zaostatka smjestila se Sampdorija, koja je večeras uspjela uzeti tri boda Interu. Mihajlovićevi momci na svom su terenu nastavili s pobjedama, imaju četiri u nizu, a u posljednjih su pet utakmica neporaženi. Domaćinima je veliko slavlje protiv posrnulog Intera, koji se očito još nije oporavio od ispadanja iz Europske lige od Wolfsburga donio Eder u 65. minuti.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nije ulazio u igru za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 76. minute.

Pobjedu je upisao i Torino, koji je s 2:0 slavio kod Parme, koja je od 36. minute bila bez pocrvenjelog Lucarellija, dok su se podjelom bodova morali zadovoljiti Napoli i Fiorentina.

'Viole' su u gostima kod Udinesea uspjeli preokrenuti zaostatak od 1:0 iz 15. minute. Gomez je dvama golovima u razmaku od samo dvije minute, u 50. i 52, minuti donio nadu momčadi Milana Badelja, koji je igrao od prve minute da će doći do pobjede, ali je Kone u 62. minuti ugasio sve nade u osvajanje tri boda šestoplasirane Fiorentine.

Petoplasirani Napoli se nadao da će kod kuće lako doći do bodova protiv Atalante koja se bori za ostanak, ali na kraju se srećom spasio poraza. Zapata je u samoj završnici pogodio za bod domaćina, a bio je pravi joker s klupe jer je u igru ušao u 79. minuti. Ivan Strinić nije bio u konkurenciji za Napoli.

Rezultati, Serie A, 28. kolo:

Cesena - Roma 0:1 (De Rossi 41')
Lazio - Verona 2:0 (Anderson 4', Candreva 45+2')
Napoli - Atalanta 1:1 (Zapata 89'/Pinilla 72')
Parma - Torino 0:2 (Lopez 18', Basha 73')
Sampdoria - Inter 1:0 (Eder 65')
Udinese - Fiorentina 2:2 (Wague 15', Kone 62'/Gomez 50', 52')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

RomaCesenaLazioVeronaNapoliAtalantaParmaTorinoSampdoriaInterUdineseFiorentina

Ostale Vijesti