Bob Donnan-USA TODAY Sports
Bob Donnan-USA TODAY Sports

VIDEO Kahlina upisao 'clean sheet', Župarić zaigrao u pobjedi Portlanda

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 09:56

Sinoć je odigrano devet utakmica američkog MLS-a.

Svoje prve nastupe u novoj sezoni MLS-a sinoć je zabilježilo 18 klubova, a nastupila su i dva Hrvata. Kristijan Kahlina zadržao je svoju mrežu netaknutom u 1-0 pobjedi Charlottea nad New York Cityjem. Jedini pogodak na utakmici zabio je Malanda u osmoj minuti nakon ubačaja iz kuta, a hrvatski golman imao je ukupno tri obrane i bio je jedan od najboljih igrača svoje momčadi u prvoj ovosezonskoj pobjedi.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svoj nastup zabilježio je i Dario Župarić u 4-1 pobjedi Portland Timbersa nad Colorado Rapidsima. Bivši stoper Rijeke prošle sezone bio je standardan u prvih 11 Timbersa, no ovaj dvoboj dočekao je na klupi za pričuve, a u igru je ušao u 89. minuti kada je konačni rezultat već bio postavljen. Portland je utakmicu praktički riješio u prvih 45 minuta. Williamson je zabio u 9., a do 29. Alves Santos dva puta je poentirao za prednost od 3-0. Četvrti pogodak Portlanda postigao je Vines skrenuvši loptu u vlastitu mrežu, a konačni rezultat postavio je Harris u 55.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Vancouver Whitecupsi našeg Damira Kreilacha slobodni su u prvom kolu, a u noći s nedjelje na ponedjeljak očekuje nas vrlo zanimljiv dvoboj između Los Angeles Galaxyja i Inter MIamija za kojeg igraju Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets i Jordi Alba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Kristijan KahlinaCharlotte FCDario ŽuparićPortland TimbersMLS

Ostale Vijesti