VIDEO: Genoa srušila Rossonere, Lazio jedva protiv posljednje Parme

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.12.14. | 17:21

Umjesto očekivana tri boda, Napoli je jedva iščupao bod na domaćem terenu.

Nova četiri susreta talijanske Serie A odigrana su ovog poslijepodneva. Prvi su na talijanske travnjake izašli nogometaši Napolija i Empolija. Iako se očekivala uvjerljiva pobjeda Benitezove momčadi, sve je krenulo nizvodno po njih već u 19. minuti utakmice kada se Verdi upisuje u strijelce čime dovodi Empoli u neočekivano vodstvo.

Ipak, kada se očekivala nešto borbenija izvedba domaćina, gosti stižu i do svog drugog pogotka preko Ruganija u 53. minuti. Napoli se nakon toga aktivirao i smanjio je zaostatak u 67. minuti nakon kombinacije Mertensa i Zapade, da bi de Guzman poravnao izgubljeno u 72. minuti.

Mladi hrvatski nogometaš Josip Radošević, odgledao je utakmicu svog Napolija s klupe za pričuve.

Veliki šok napravila je Genoa koja je minimalnim 1:0 rezultatom eliminirala Milan. Neopreznost gostujuće obrane iskoristio je lijevi bek Genoe Antonelli u 32. minuti čime je i postavio konačni rezultat utakmice. Ovim je porazom Milan ostao na 7. mjestu, dok je Genoa na visokom 3. mjestu Serie A.

Izdvojimo još i tešku pobjedu (1:2) Lazija na gostovanju kod posljednjeplasirane Parme te fantastičnu golijadu Atalante i Cesene (3:2).

Serie A, 14. kolo:

Napoli – Empoli 2:2
Atalanta – Cesena 3:2
Genoa – Milan 1:0
Parma – Lazio 1:2

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Serie AAtalantaMilanCesenaGenoaNapoliEmpoli

Ostale Vijesti