Reuters
Reuters

VIDEO Biuku i Kreilachu posljednjih 15 minuta u kiksevima njihovih momčadi, Župarić jedini odradio svih 90 minuta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.04.23. | 08:51

U noći sa subote na nedjelju odigrano je 14 utakmica američkog MLS-a.

Tri od četiri Hrvata koji igraju u MLS-u sinoć su zaigrali za svoje momčadi, ali, niti jedan nije upisao pobjedu. Na terenu jedino nije bilo Kristijana Kahline koji je zbog ozljede propustio 2:2 remi svoje Charlotte kod Torinta. Od preostala tri Hrvata, jedino je Dario Župarić odigrao svih 90 minuta u 1:1 remiju njegovih Portland Timbersa od FC Dallasa. Portland je do boda stigao golom Francka Bolija u 92. minuti utakmice, a bivši stoper Rijeke za svoju predstavu dobio je ocjenu 6.8.

Nakon što se ustalio u prvih 11 Los Angeles FC-a, Stipe Biuk je je jučerašnji dvoboj protiv Colorado Rapidsa započeo na klupi za pričuve. U igru je ušao u 74. minuti umjesto Carlosa Vele, no nije uspio pomoći svojoj momčadi da stigne do pobjede. Dvoboj je završio 0:0. Los Angeles FC nakon pet utakmica ima 11 osvojenih bodova, a Coloradu je ovo bio tek treći bod u šestoj utakmici.

A u očajnoj formi nalazi se i Real Salt Lake za kojeg igra još jedan bivši Riječanin Damir Kreilach. Nakon 0:4 domaćeg poraza od St. Lousia, Real je sinoć s istovjetnim rezultatom izgubio kod Columbus Crewa. Kreilach je u igru ušao u 75. minuti pri rezultatu 3:0 za domaću momčadi. Realu je ovo četvrti poraz u nizu, a u tom periodu ostvarili su i poraznu gol-razliku od 1:12.

Los Angeles FC u idućem kolu dočekuje Austin, Portland gostuje u Kanadi kod Vancouver Whitecapsa, a Kreilach i Real Slat Lake dočekuju Kahlininu Charlotteu. (nr)



Tagovi

MLSStipe BiukDario ŽuparićDamir KreilachKristijan Kahlina

Ostale Vijesti