Reuters
Reuters

VIDEO Biuk asistirao u remiju Los Angelesa, Kreilach na klupi, Kahlina i Župarić propustili svoje utakmice

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 08:02

SInoć je odigrano deveto kolo MLS-a.

Los Angeles FC remizirao je na gostovanju kod Nashfillea (1:1), a mladi hrvatski reprezentativac Stipe Biuk odigrao je dobru utakmicu, asistirao je za izjednačujući pogodak svoje momčadi u 59. minuti utakmice (strijelac Bouanga) i napustio igru u 70. Biuku je ovo bila prva asistencija u redovima LAFC-a, a još ranije zabio je i gol. Biukova momčad još uvijek ne zna za poraz u MLS-u, nakon utakmica ima omjer od pet pobjeda i tri remija uz bod i utakmicu manje od vodećih klubova Konferencije St. Louisa i Seattle Soundersa.

Nakon serije loših rezultata Real Salt Lake upisao je 3:1 pobjedu nad San Jose Earthqzakesima, no bivša legenda Rijeke i Union Berlina Damir Kreilach cijelu je utakmicu proveo na klupi za pričuve. Real je stigao do treće pobjede sezone i skoka na deveto mjesto Zapadne konferencije.

Napomenimo kako je bivši igrač Cibalije i Rijeke Dario Župarić zbog zaraze morao propustiti svoj prvi susret sezone. Njegovi Portland Timbersi su tako bez stupa obrane izgubili 1:2 na gostovanju kod Cincinnatija. Na terenu nije bilo ni Kristijana Kahline koji se oporavlja od ozljede leđa, no, dobra je vijest da je prošli tjedan branio bez primljenog gola za Charlotteovu rezevrnu momčad, što znači da bi ubrzo trebao biti u konkurenciji za seniore svojeg kluba koji je sinoć s 1:0 na domaćem terenu svladao Columbus Crew. (nr)




Tagovi

MLSLos Angeles FCStipe BiukDario ŽuparićKristijan KahlinaDamir Kreilach

Ostale Vijesti