SK Screenshot
SK Screenshot

VIDEO Beljo zabio, Kramarić asistirao u pobjedi nad Kovačem, Stanišić svladao Franjića

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.09.23. | 17:22

Dobar dan za (neke) Hrvate u Bundesligi

Šarenilo rezultata i niz golijada u subotnjem bundesligaškom popodnevu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Augsburg je odigrao 2-2 s Bochumom. Načeo je goste naš Dion Drena Beljo u 35. minuti kada je sjajno natrčao na povratnu loptu Demirovića u samom srcu kaznenog prostora i poentirao za 1-0. Video Beljinog gola pogledajte OVDJE.

ŽIpak, krajem prvog dijela Takuma Asano zabija za izjednačenje za 1-1 na poluvremenu. Ermedin Demirović u nastavku zabija za novo vodstvo domaćih u 62. minuti, ali samo dvije minute poslije Takuma Asano opet gasi radost Augsburga i postavlja konačnih 2-2 na semafor.

Hoffenheim je skočio na peto mjesto Bundeslige nakon što je slavio protiv Wolfsburga 3-1. Sastav Nike Kovača otvorio je sjajno golom Tiaga Tomasau 36. minuti, ali do kraja poluvremena Brooks je sve vratio na 'tvorničke postavke'. U nastavku je Skov zabio za preokret i vodstvo domaćih, da bi u 74. minuti isti strijelac zabio na asistenciju Andreja Kramarića. Video Kramarićeve asistencije pogledajte OVDJE.

U sudačkoj je nadoknadi Wolfsburg zatresao mrežu, ali im gol nije priznat.

Stuttgart, donedavno klub Borne Sose, slavio je s velikih 5-0 protiv Freiburga. Prva tri gola zabili su već u 19. minuta igre, dok su druga dva pala u nastavku. Ovom pobjedom su zabili deveti domaći gol ove sezone, što je novi klupski rekord za prve dvije domaće utakmice u elitnom razredu njemačkog nogometa.


Bartol Franjić za sada se nema pretjeranog razloga veseliti u novom klubu. Naime, njegov je Darmstadt nastradao u Leverkusenu od tamošnjeg Bayera 5-1. Nekadašnji dinamovac odigrao je cijeli susret za goste, dok je Josip Stanišić igrao od 72. minute za pobjednički sastav.

Bremen je napunio Mainz 4-0. Redom su zabijali Marvin Ducksch, Jens Stage, Leonardo Bittencourt i Justin Njinmah.

Od 18.30 su na rasporedu Borussia M. i Bayern.




Tagovi

BundesligaDion Drena BeljoAndrej Kramarić

Ostale Vijesti