Action Images
Action Images

Važna pobjeda Tottenhama u borbi za Europu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.05.21. | 16:40

Crystal Palace preokrenuo Villu

Momčad mladog Ryana Masona vratila se na pobjednički kolosijek nakon poraza u prošlom kolu kod Leedsa. Tottenham je svlado Wulverhampton na domaćem terenu s 2:0 i zadržao mjesto koje ih iduće sezone vodi u Europsku ligu. Pogotke za Spurse zabili su Kane u 46' i Hojbjerg u 62'.

Tottenham je od prve minute bio bolja momčad na terenu, domaći igrači imali su visoki postotak posjeda lopte i puno više prilika po suparnički gol. No, Wolvse su uspjeli slomiti tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, nakon što je najbolji strijelac lige Kane izbio sam pred Ruia Patricija i hladnokrvno zabio za 1:0.

Pogodak Kanea možete pogledati OVDJE.

Tottenham je nastavio s boljom igrom i u nastavku, a konačni rezultat postavio je Hojbjerg, koji je ujedno asistirao Kaneu za prvi gol. Ovaj put mu je Kane "uzvratio" tako što je opalio na gol, Patricio je obranio udarac, no lopta se odbila do danskog reprezentativca koji iz blizine pogađa za konačnih 2:0.

Pogodak Hojbjerga možete pogledati OVDJE.

U prvoj utakmici dana, koja nije imala rezultatsku važnost, Crystal Palace je svladao Aston Villu 3:2. S tom pobjedom Londončani su skočili na 13. mjesto, a Villa je ostala 11.

Gosti su na odmor otišli s prednosti od 2:1. McGnn je u 17. zabio za 1:0, Benteke je u 32. izjednačio, no dvije minute kasnije, El-Ghazi pogađa za novo vodstvo momčadi iz Birminghama. Ipak, Palace je u nastavku stigao do tri boda. U 76. Zaha je lijepo pogodio za izjednačenje, a u 84. Tyrick Mitchell nakon akcije po desnoj strani i za preokret.

Pogodak Zahe možete pogledati OVDJE, a Mitchela OVDJE.

Danas se igraju još dvije utakmice, WBA u 17:30 dočekuje Liverpool, a Everton u 20:00 Sheffield United.





Ostale Vijesti