Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Varaždin pobjedom nad Sesvetama na korak do prvoligaškog društva

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 19:29

Dva kola prije kraja Varaždinci imaju četiri boda prednosti pred Rudešom

Rudeš nije uspio na gostovanju kod Jaruna uzeti više od boda, a činilo se da isto neće poći za nogom niti Varaždinu na gostovanju kod Sesveta. No panika je trajala tek dvije minute – nakon što je Vujanić iz jedanaesterca donio prednost domaćinu u 11. minuti, odgovorio mu je Belcar za 1:1 u 13.

Na koncu je Varaždin pobjedom 3:2 zakoračio prema titulu prvaka Druge HNL i sve je izvjesnije da ćemo klub sa sjevera Hrvatske ponovno gledati u prvoligaškom društvu iduće sezone.

Nakon što su izjednačili, Varaždinci su odmah jurnuli i po drugi pogodak, a njega je potpisao Senić u 36. minuti. Posao je gostima poprilično olakšan nakon što je Muić zaradio dva žuta kartona u samo pet minuta u Tihomir Pejin ga je u 41. minuti poslao na ranije tuširanje.

Varaždin je i u nastavku tražio treći pogodak, kojim bi ubio utakmicu. A na njega se moralo čekati do 61. minute kada je Fran Brodić pogodio za komotnih 3:1.

Sesvećani se, međutim, nisu predavali ni s desetoricom na terenu. Pa je samo tri minute nakon Brodićevog gola zabio Stojanović, a to će na koncu biti i posljednji pogodak na utakmici.

Varaždin je sada na četiri boda prednosti ispred Rudeša i do kraja još mora igrati protiv Dugopolja doma i Dubrave u gostima. Rudeš pak dočekuje Sesvete pa onda gostuje kod Dugopolja. I raspored ide na ruku Varaždincima...



Tagovi

Druga HNLNK VaraždinNK Rudeš

Ostale Vijesti