REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Van Gaal: "Nismo odigrali dobro", Alfaro: "Moji igrači su neiskusni"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.11.22. | 22:18

Dvoboj Nizozemske i Ekvadora u skupini A (1:1) komentirali su izbornici obje reprezentacije.

Nizozemska je povela preko Gapka, a Ekvador je izjednačio u nastavku utakmice golom Valencije. Katar je ispao s natjecanja te će u posljednjem kolu Nizozemska, Ekvador i Senegal tražiti prolaz u drugi krug.

"Moji igrači su neiskusni. Jedini koji ima iskustva sa Svjetskog prvenstva je Enner Valencia, mlađi nemaju to iskustvo. Ekvador nije tako dobar kao Nizozemska koja ima bolju momčad, ali smo večeras imali samopouzdanje. Rekao sam igračima da imamo 90 minuta da pokažemo da možda nismo toliko slavni, ali možemo biti na razini. A sad nas čeka boj protiv Senegala", rekao je Gustavo Alfaro, izbornik Ekvadora kojem je protiv Senegala dovoljan i bod.

Nizozemska može potvrditi prvo mjesto pobjedom nad Katarom.

"Nismo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo dobro u protivničkom posjedu lopte, ali ne i kada smo imali loptu u svojim nogama. To je naš problem i taj problem smo imali i u prvoj utakmici. Svi dvoboji, sve druge, treće lopte bile su za Ekvador. Nismo mogli pobijediti, a Ekvador je mogao pobijediti. Ali nisu imali puno prilika, čak i ako su pogodili prečku. Zadovoljan sam s 1-1 , ali ne s ovom utakmicom. Samo moramo poboljšati našu igru ​​u posjedu, moramo raditi na tome", rekao je Luis Van Gaal.



Tagovi

Katar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.nizozemska nogometna reprezentacijaekvadorska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti