REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Ancelotti: “Protivnici znaju što znači Real Madrid za ovo natjecanje”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 19:26

Trener najtrofejnijeg kluba svijeta najavio je prvu utakmicu polufinala Lige prvaka koju Bayern i Real Madrid igraju na Allianz Areni.

Bayern München i Real Madrid sutra će se sučeliti u Euro Clasicu, derbiju između dva ponajbolja kluba svih vremena koja imaju k tome i priličnu povijest igranja utakmica u Ligi prvaka. Recimo, Real Madrid je u četiri od svojih šest posljednjih pohoda prema naslovu prvaka u nokaut fazi izbacio Bayern, a Bavarci su, s druge strane, pobijedili Real Madrid u polufinalu 2001. kada su osvojili svoj predzadnji naslov.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Protivnici nas nikada ne podcjenjuju jer znaju što Real Madrid znači za ovo natjecanje. Imamo respect od svakoga. Imamo dovoljno samopouzdanja. Bayern ove sezone ne briljira u Bundesligi,ali se diže u formi, izbacili su Arsenal i dokazali kvalitetu. nama u korist ide i tradicija”, rekao je Carlo Ancelotti koji je, kao trener Bayerna, 2017. i sam doživio poraz od Real Madrida.

Sada želi Los Blancose dovesti do 15. naslova prvaka Europe, a svojeg petog (od čega trećeg s Real Madridom). Ancelotti sutra neće moći računati na samo tri igrača, Daniela Carvajala koji odrađuje suspenziju kartona te Thibauta Courtoisa i Davida Alabe kojih neće biti do kraja sezone.

“Bayern je odličan u tranziciji, igraju na različite načine, ali ni mi nismo baš predvidljiva momčad, možemo se lagano prilagoditi suparniku”, rekao je legendarni Talijan.



Tagovi

Real MadridBayernLiga prvaka

Ostale Vijesti