Umjesto u Manchester United, brazilski reprezentativac odlazi u Real?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.03.15. | 08:43

Porto bi ovog ljeta mogao napraviti novi veliki transfer. Naime, brazilski reprezentativac Danilo na meti je mnogih klubova, prije svega Manchester Uniteda i madridskog Reala.

Zanimanje kluba s Old Trafforda za ovog 23-godišnjaka, koji je 2012. došao u Porto iz Santosa, traje već neko vrijeme, a Louis van Gaal bi ga u ljeto želio dovesti u redove Manchester Uniteda. No, Porto još uvijek nije spreman pregovarati o njegovom transferu jer bi ga na Dragãu željeli zadržati još najmanje jednu sezonu. 'Crvenim vragovima' ostaje da aktiviraju klauzulu po kojoj Danilo može otići u bilo koji klub koji uplati Portu 50 milijuna eura, ali izgleda kako Manchester United nije spreman platiti toliki iznos za desnog bočnog igrača koji ima i 11 nastupa za reprezentaciju Brazila.

I dok se situacija oko prelaska Danila na Old Trafford komplicira, igrač je izgleda odlučio kako bi karijeru želio nastaviti na – Santiago Bernabeu. Naime, španjolska Marca donosi kako je Danilo svojim predstavnicima dao 'zeleno svjetlo' za pregovore s 'Kraljevskim klubom'. U tekstu se spominje kako bi Real već ovog ljeta realizirao transfer s Portom, ali bi Danilo na Dragãu ostao još najmanje 12, a moguće i 16 mjeseci, odnosno u Madrid bi prešao u ljeto 2016. ili na zimu 2017. godine. Odšteta koju bi Real platio iznosio bi, ističe Marca, između 20 i 25 milijuna eura. Inače, Porto je Danila 2011. platio 13 milijuna eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Daniloprijelazni rok

Ostale Vijesti