Foto: Twitter
Foto: Twitter

Ugovor na tri godine: Farmaceuti potpisali ganskog veznjaka, u Koprivnicu stiže iz Albanije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 13:16

Prošle sezone je s Egnatijom osvojio Kup.

Michael Agbekpornu novi je igrač Slaven Belupa. Ganski veznjak rođen 31. kolovoza 1998. godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Slaven Belupom te se priključio treninzima trenera Ricarda Moniza. U Koprivnicu stiže iz Egnatije, trećeplasirane momčadi albanske Superlige, za koju je prošle sezone upisao 26 nastupa.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

U svojoj je karijeri branio i boje ganskog Dreamsa, a valja istaknuti da je bio i U23 reprezentativac svoje zemlje. Primarna pozicija na terenu mu je pozicija defenzivnog veznog, no može pokriti i poziciju stopera.

„Napravio sam korak naprijed u karijeri i gledam na Slaven Belupo kao odličnu ‘odskočnu dasku’ za budućnost. Znam koliko je jaka hrvatska liga i koliko nas posla čeka, no vjerujem da moji novi suigrači i ja možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Ono što mogu obećati je da ćete od mene vidjeti da dajem sve što imam svih 90 minuta, a nadam se da će iz toga doći i kvalitetne prezentacije. Veselim se početku prvenstva i jedva čekam da sve skupa krene“, rekao je Agbekpornu po potpisu ugovora.

Prije Agbekpornua su u klub stigli Cascini, Ortiz, Međimorec, Pllana, Račić, Jesenović i Šakota. (G)



Tagovi

Slaven BelupoHNLLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Ricardo Moniz

Ostale Vijesti