REUTERS/Depo Photos
REUTERS/Depo Photos

U utorak odluka Fenera o istupanju iz lige, Trabzon optužuje Savez

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 20:05

I dalje nije jasno misli li Fener uistinu napustiti Süper ligu

Goruće pitanje turskog nogometa glasi: hoće li Fenerbahçe napustiti Süper ligu? Nakon nemilih događanja 17. ožujka, utrčavanja navijača Trbzonspora na travnjak i fizičkog sukobljavanja traje velika rasprava u turskom nogometu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Turski mediji pišu kako bi odluka Fenera trebala biti poznata sutra (utorak), a u međuvremenu su reagirali u kojemu su ogorčeni što se ne raspravlja o igračima Fenera koji su fizički napali njihove navijače.

„Prijave koje je Turska nogometna federacija podnijela Disciplinskom odboru za profesionalni nogomet su dokaz da je strah, pritisak i nedostatak osjećaja srama nestao što je vrhunac nemorala. TFF, ignorirajući napad na naše navijače od strane dvojice igrača Fenerbahçea, Osayi Samuela i Jaydena Oosterwoldea koji se dogodio pred očima milijuna ljudi; te igrače nije uputila Disciplinskom odboru zbog tog čina, već zbog ‘sudjelovanja u tučnjavi‘, što im je osiguralo manje kazne“, piše u objavi kluba te se nastavlja:

„Osim toga, TFF je odlučio da nema potrebe za upućivanjem Merta Müldüra i Michyja Batshuayija, koji su naše navijače udarali nogom, Disciplinskom odboru. Time je poslana jasna poruka da se profesionalnom igraču dopušta nasilje na terenu te se time legitimizira i potiče nasilje u Turskoj‘, stoji između ostalog u priopćenju Trabzonspora“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

FenerbahçeTrabzonsporSuper Lig

Ostale Vijesti