U Osijek idućeg tjedna stiže još jedan veznjak

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 08:36

Mercato u Gradskom vrtu nije još zaključen, bit će dolazaka, a vjerojatno i odlazaka.

Osijek je predstavio slovensko krilo Damjana Bohara, no s tim nije zaključen prijelazni rok. Gotovo sigurno će biti odlazaka, ali i dolazaka.

Danima se piše interesu inozemnih klubova za stoperski dvojac, Škorić i Majstorović. Iz kluba su naglasili kako ne dolazi u obzir prodaja obojice, no vrlo lako moguće da će jedan od njih promijeniti sredinu, jer za to imaju spremnu zamjenu.

Nove informacije iz Gradskog vrta govore kako je Osijek zainteresiran za dovođenje još jednog veznjaka i da se na tome radi već neko vrijeme.

„Imam dva-tri imena s kojima sam u kontaktu. Imam za to i dovoljno sredstava u budžetu, ali tražim što kvalitetnijeg igrača za što manje novaca. Ne mogu reći tko mi je u fokusu, ali idući tjedan će sigurno jedan novi igrač doći u Osijek“, izjavio je Nenad Bjelica, a prenijele SN.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

 


Tagovi

Nenad Bjelicatransferi

Ostale Vijesti