U Mađarskoj se bori za ostanak u ligi, a na kraju sezone se sigurno vraća u Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.05.20. | 20:16

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac ne može se pohvaliti dobrom sezonom.

Trebotić je u razgovoru za SN potvrdio kako neće ranije od očekivanog napustiti svoj sadašnji klub, ali kad mu posudba istekne, sigurno će na sebe ponovno obući dres Dinama iz Minska čiji je član postao u ljeto 2018. godine.

"Od ponedjeljka počinjemo normalno trenirati nakon što smo dosad radili u skupinama od po pet igrača. Jedva čekamo pravi trening, ovo je bilo dosadno, bez lopte, samo suha trka. Treniranje u grupama bilo je već malo bolje i sada se konačno sve vraća u normalu. Mađarska na milijun stanovnika ima najmanje oboljelih u Europi", ističe Trebotić za Sportske novosti.

"U Mađarskoj je ostalo još devet kola i to bi trebali odigrati do kraja lipnja te bih se trebao 1. srpnja vratiti u Minsk. Tako ću iz jedne lige odmah preskočiti u drugu. Bjelorusi igraju normalno cijelo vrijeme, slaba im je ekonomija, siromašni su i morali su održavati nogomet. Vidim da nemaju nikakvih restrikcija, sve radi i sami se čuvaju.", dodao je, nakon čega se osvrnuo na situaciju u njegovom Kaposvaru koja je sve samo ne dobra:

"Nitko nam ne može pomoći, zabetonirani smo za dno. Što se tiče ostalih, Ferencvaros i Videoton nastavit će borbu z titulu, a zanimljivo je i u borbi za Europu.", zaključila je nekadašnja velika nada Hajduka i bivši U-21 reprezetnativac Hrvatske.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Dinko TrebotićKaposvarDinamo Minsk

Ostale Vijesti