REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

U Berlinu nastavljaju sanjati: Union preokretom u 97. do nove pobjede i povratka na vrh!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.10.22. | 18:51

Nesuđeni branič Dinama heroj domaćeg sastava.

Union Berlin je i nakon 12. kola vodeća momčad njemačke Bundeslige, iako je do 79. minute gubio od Borussije Moenchengladbach, da bi u zadnjim sekundama dvoboja došao do pobjede od 2:1.  

Nico Elvedi je u 33. minuti doveo goste u vodstvo. Union je izjednačio u 79. minuti, kad je loptu u mrežu poslao Kevin Behrens. Berlinčanima je u 86. minuti zbog zaleđa poništen pogodak što ga je postigao Christopher Trimmel. Praktično u zadnjoj akciji na utakmici, u sedmoj minuti sučevog dodatka, nizozemski branič Danilho Doekhi glavom je poslao loptu u mrežu za veliko slavlje domaćih navijača.

Dokehi je ljetos po isteku ugovora stigao u Union kao naon što je prethodno četiri godine bio član Vitessea. Jedno vrijeme stasitog stopera povezivalo sa zagrebačkim Dinamo, ali on se u konačnici ipak odlučio sreću potražiti u Bundesligi.

Osmom pobjedom Union je došao do 26 bodova i zadržao jedan bod prednosti pred drugoplasiranim Bayernom. Treća je Borussia Dortmund sa 22 boda, dok je Borussia Moenchengladbach sa 16 bodova na 10. poziciji. (Hina, G)




Tagovi

Danilo DoekhiUnion BerlinBundesliga

Ostale Vijesti