Tuttomercato: Tri europska kluba u borbi za zvijezdom HNL-a

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.07.20. | 11:17

Zvuči jako zanimljivo...

Stasiti napadač pokazao se kao prava „gol mašina“ posljednje dvije godine u HNL-u te je praktički samo pitanje vremena kada će na adresu osječkog prvoligaša stići ponuda kakvoj oni neće moći reći ne.

Podsjećamo, ovog siječnja spominjao se Birmingham koji je navodno bio spreman za prvog topnika HNL-a izdvojiti šest milijuna eura, ali u konačnici do transfera nije došlo nakon što je Osijek rekao kako ih ne zanimaju ponude za njihovog glavnog igrača.

Nakon što je Marić nastavio zabijati kao na pokretnoj traci, bilo je potpuno jasno kako će i ovog ljeta biti poprilično veliki broj zainteresiranih klubova koji bi ga voljeli dovesti u svoje redove.

Poznati talijanski novinar Nicolò Schira, a njegove je riječi odmah prenio i Tuttomercato, govori kako su za uslugama trenutno prvog topnika HNL-a zainteresirani Monza, Rangers i Mainz.

Monza je navodno najkonkretnija te se ovih dana očekuje i službena ponuda kluba na čije je čelo nedavno došao Silvio Berlusconi. S druge strane, Marić bi sigurno radije otišao u Mainz ili Rangers koji su objektivno puno jača imena, ali upravo iz razloga što znaju s kim se bore čelnici Monze žele ovaj transfer što je brže realizirati.

Iznos kojeg su klubovi spremni platiti još uvijek nije poznat, ali nema sumnje da će Osijek inzistirati na većem iznosu od 3,2 milijuna eura koliko iznosi njegova tržišna vrijednost danas.

Mostarac koji je u klub stigao prije tri godine tako bi svoju posljednju utakmicu za bijelo-plave mogao odigrati u subotu, 25. srpnja kada njegovom Osijeku u goste stiže Lokomotiva.

(foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

 


Tagovi

MainzRangersMonzaLjetni prijelazni roktransferiMirko Marić

Ostale Vijesti