Turkmenistanom zapuhali neki novi vjetrovi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.04.20. | 12:57

Danas je na meniju jedna od liga koje se još uvijek igraju - turkmenistanska!

Neki novi vjetrovi pušu Turkmenistanom. Šestostruki vezani prvak zemlje Altyn Asyr na startu sezone posrće, a Ahal to obilato koristi. Dobio je sve tri utakmice prvenstva, ali danas ima ogroman izazov u vidu Kopetdaga, najbližeg pratitelja.

Kopetdag nam dolazi iz glavnog grada Ashgabata, a prvenstvo su počeli sasvim solidno. Poslije četiri kola ekipa Saida Sejidova zauzima drugo mjesto na tablici sa osam bodova, jednim manje od Ahala koji ima utakmicu manje. U posljednjem kolu Kopetdag je remizirao neriješeno 1:1 sa Altyn Asyrom, produživši seriju bez poraza na četiri dvoboja.

Ahal se kladi na titulu, a tim Rovšena Meredova demonstrirao je svoje namjere u prva tri kola, postigavši maksimalni rezultat. Pobijedio je Nebitči (2:0), Merv (3:0) i Šagadam (2:0), tri čiste pobjede bez primljenog gola.

Osam puta je Kopetdag kod kuće igrao sa Ahalom i uspio je pobijediti samo u jednom od tih susreta, izgubivši pet puta.

Nešto kasnije Energetik dočekuje branioca krune Altyn Asyra. Skromni klub iz Bajramalija prošle sezone je završio na petoj poziciji, što je dobar rezultat za Energetik. Nakon četiri susreta ove sezone, domaćini imaju jednu pobjedu i remi, a prošlog ponedeljka su na putu neočekivano savladali Nebitči (2:1).

Altyn Asyr je minule sezone šesti put zaredom osvojio prvenstvo Turkmenistana, a godinu dana ranije igrao i finale Azijskog kupa. Ove godine još su neporaženi, ali im dva remija iz tri utakmice kvare učinak te su trenutno na četvrtoj poziciji. Altyn Asyr je slavio protiv Energetika na šest od proteklih osam gostovanja, a posljednji susret završen je njegovom pobjedom (3:0).

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionica

Ostale Vijesti