REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Tudorov debi iz snova: "Ne vjerujem u sreću i pehove, samo u naporni rad"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.03.24. | 08:32

Drugu utakmicu na klupi Nebeskoplavih imat će u srijedu protiv - Juventusa.

Igor Tudor debitirao je na klupi Lazija vrijednom 1-0 pobjedom nad Juventusom na svojem Olimpicu, a jedini pogodak na utakmici djelo je Adama Marušića koji je u trećoj minuti sudačke nadoknade snažnim udarcem glavom na dodavanje Mattea Guendouzija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Boljem debiju nisam se mogao nadati. Prekrasno je ovako pobijediti, nismo mogli bolje započeti naše zajedničko iskustvo. Drago mi je zbog igrača, Marušić je zabio sjajan gol. Čekao je da ja dođem ovdje i uvjerim ga da je krilni igrač, a ne bek", rekao je Tudor nakon pobjede protiv kluba u koji je obilježio njegovu igračku karijeru, ali i dio trenerske.

Tudor se za svoj debi odlučio na promjenu formacije, Sarrijevih 4-3-3 pretvorio je u 3-4-2-1. Rošada je očito urodila plodom...

"Ne vjerujem u sreću i pehove, samo u naporan rad. Naporno smo trenirali i to što se dogodilo na utakmici je posljedica onog što smo radili na treninzima tijekom tjedna. Ne želimo se dovesti u situaciju da smišljamo isprike".

Tudor je na klupi ostavio Lazijevog talismana Cira Immobilea...

"Znao je da će biti izostavljen, bilo je ispravno da zaigra Castellanos nakon dvoboja protiv Frosinonea. Tu sam da motiviram svoje igrače. Vidio sam Immobilea glednog, želi iskoristiti ova dva mjeseca i sretan sam. Pohvalio bih i Kamadu, on je zlatan dečko, inteligentan i taktički potkovan".

Iduću utakmicu Lazio igra u srijedu kada gostuje kod Juventusa u polufinalu Coppe Italije, nakon čega Nebeskoplavima slijedi gradski derbi s Romom.




Tagovi

Igor TudorLazioJuventusSerie A

Ostale Vijesti