REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Tuchel: „Pohvale Arsenalu, moramo biti spremni za polufinale“; Arteta: „Okrećemo se Premier ligi“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 10:06

Bayern je nastavio lov na svoj sedmi naslov prvaka Europe, a Arsenal je ispao iz natjecanja...

U jednoj čvrstoj utakmici Bayern München opravdao je ulogu favorita i svladao Arsenal na Allianz Areni s 1-0. Bavarce u polufinalu očekuje spektakularni dvoboj s Real Madridom...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Igrali smo protiv jakog protivnika i sretni smo zbog ukupnog rezultata. Prvo poluvrijeme izgledalo je kao partija šaha, ali u nastavku smo bili puno hrabriji, uhvatili smo momentum i zabili. Prije gola dva smo puta pogodili okvir gola. Sretni smo. Velika pobjeda. Pohvala Aresnalu, riječ je o odličnoj momčadi, užitak ih je gledati. Zbog toga je ova pobjeda još i veća. Znamo što nas očekuje u polufinalu. Moramo biti spremni", rekao je Thomas Tuchel koji na kraju sezone napušta Bayern.

Arsenal je odigrao dobro prvo, ali slabije drugo poluvrijeme te se momčad Mikela Artete okreće domaćem prvenstvu...

"Zadovoljan sam kako su moji igrači danas odigrali, posebno u prvom dijelu. Čestitke Bayernu. Bilo ih je teško probiti. U nastavku utakmice nismo bili dobri kao u prvom dijelu. Bolno je, ali moramo naučiti iz ovog poraza. Dugo nismo igrali na ovoj razini Lige prvaka, 14 godina. To nije bez razloga. Trebamo još učiti. U subotu nas očekuje bitna utakmica protiv Wolverhamptona. Sada se fokusiramo samo na Premier ligu", rekao je nakon utakmice razočarani Arteta.



Tagovi

BayernArsenalLiga prvaka

Ostale Vijesti