Teški dani za hrvatskog talenta: Ispadaju mu i trenutni i matični klub, a cijena mu je pala četiri puta u dvije godine

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.04.18. | 08:01

Ove sezone odigrao je 17 utakmica u prvenstvu.

On ima vrijedeći ugovor s njemačkim HSV-om koji nije ozbiljno računao na njega u posljednje dvije sezone koje je proveo u Španjolskoj, a Nijemce je razočarao svojim ponašanjem na treninzima i utakmicama. Hamburg je inače Barceloni za njega platio 5,5 milijuna eura 2016. godine nakon što se mladi hrvatski reprezentativac vratio s posudbe u Sporting Gijon i imali su velika nadanja, ali odmah se razočarali. 

Nijemci su uvjereni kako bi ga HSV vrlo rado želio prodati jer i oni su pred ispadanjem iz lige i trenutno za pozicijom koja vodi samo u razigravanje za ostanak zaostaju pet bodova. Već se dugo spašavaju od ispadanja, ali svaki put čudesno prežive. Čini se da bi ovog puta mogli gledati drugu priču.

Hamburgov problem je što sigurno neće zaraditi na mladom Hrvatu kojem je cijena s 10 milijuna eura 2016. do danas pala na 2,5 milijuna eura. Što je još gore klub trenutno nema ponudu za njega, a kako tvrde njemački novinari povratak u Bundesligu zbog stila igre nije očekivan.

Ove sezone 21-godišnji Halilović odigrao 17 prvenstvenih susreta za jednu od najgorih momčadi LaLige i postigao je dva pogotka što je bolje od prošle kada u 18 nije zabio ni jedan. Nažalost, Halilović nikad nije ostvario ono što mu se predviđalo, rano je stavljen u vatru i jednostavno je izgorio. Nadamo se kako mu novi klub i promjena sredine mogu ponuditi 'restart'.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Alen Halilović

Ostale Vijesti