Ina Fassbender/Pool via REUTERS
Ina Fassbender/Pool via REUTERS

Šuška se, šuška: Kramarić seli u Španjolsku?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.09.21. | 15:38

Najskuplji igrač Hoffenheima možda će napustiti klub

Andrej Kramarić mogao bi na kraju sezone ostati bez kluba. Ugovor s Hoffenheimom traje mu do idućeg ljeta, no teško je za očekivati kako će 30-godišnji napadač produžiti suradnju, javljaju tamošnji mediji. Već se pojavio kandidat koji bi htio iskoristiti situaciju i potpisati ga već na zimu – Valencia.

Kako pišu u Španjolskoj, Šišmiši već mjesecima prate situaciju oko povremenog hrvatskog reprezentativca i spremni su mu u siječnju ponuditi ugovor te ga tako bez odštete dovesti na početku sljedeće sezone. Očito im se svidio nakon što je prošle sezone bio četvrti najbolji strijelac Bundeslige s 20 pogodaka; samo su Lewandowski, Haaland i Andre Silva završili ispred njega.

Prvi Hrvat koji je zabio 20 golova u jednoj sezoni njemačkog prvenstva ove sezone u Bundesligi još čeka na svoj prvi gol, ali je u pet nastupa stigao do četiri asistencije.

“U ovom trenutku ne vidim ponudu koja bi za nas bila atraktivna. Ne mora se uvijek zaraditi na igraču, Kramarićev dolazak prije pet i pol godina je za nas bio profitabilan”, nedavno je rekao direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Bivši igrač Dinama i Rijeke dosad je u 165 ligaških utakmica u Bundesligi stigao do 82 pogotka, u prosjeku je zabio gol na svakom drugom susretu. Za hrvatsku reprezentaciju je u 61 nastupu dao 14 golova. Najvrjedniji je igrač Hoffenheima s tržišnom vrijednošću od 28 milijuna eura.



Tagovi

BundesligaHoffenheimAndrej KramarićValencia

Ostale Vijesti