ALESSANDRO GAROFALO/Action Images
ALESSANDRO GAROFALO/Action Images

Kale's on fire: Tudor nahvalio bivšeg Vatrenog nakon dva pogotka protiv Salernitane

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 08:33

Dvojac se dobro poznaje i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da pod njegovom trenerskom palicom bivši hrvatski reprezentativac krene opravdavati godišnju gažu veću od dva milijuna eura.

U svojem debiju na klupi Verone, Igor Tudor svladao je jednog od najvećih trenera svijeta – Josea Mourinha. Roma je pala rezultatom 3:2, ali njegova momčad ipak nije uspjela iskoristiti 'momentum' pa su tako odigrali skromnih 2:2 protiv Salernitane kojoj je to bio prvi bod u sezoni.

Da bi stvar bila gora po goste, nakon nepunih pola sata igre Verona je vodila rezultatom 0:2. Oba pogotka zabio je bivši Vatreni Nikola Kalinić kojem su to bili prvi pogoci ove sezone.

Iako je njegova momčad izgubila dva, a ne osvojila jedna bod, novi trener kluba kojeg je ne tako davno veoma uspješno vodio Ivan Jurić, pohvalio je igre svojeg sunarodnjaka.

„Jako mi je drago zbog Kalinića jer se vratio u ritam i jer se vratio pogocima“, rekao je Tudor po završetku utakmice pa dodao:

„Žao mi je jer smo ostali bez nove pobjede. Zaslužili smo u ovom susretu više od jednog boda. Ali, opet, sretan sam zbog reakcije mojih igrača. Ovo nije nimalo ugodno i lako gostovanje. Nije bilo ni lako odigrati ovu utakmicu samo nekoliko dana nakon teške borbe protiv Rome“, zaključio je hrvatski strateg na klupi Verone.


Tagovi

Hellas VeronaVeronaNikola KalinićIgor Tudor

Ostale Vijesti