Stigla kazna za Grezdu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 14:52

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluku.

Nogometaš Osijeka Eros Grezda saznao je kaznu za fizički nasrtaj na Antonija Čolaka nakon polufinalne utakmice Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici.

Priča koja se dogodila u nedjelju nakon polufinala već danima, nažalost, okupira nogometnu javnost. Bijesni 25-godišnji albanski reprezentativac je nakon poraza Osijeka (3:2), na parkiralištu nasrnuo na Rijekinog igrača i pogodio ga šakom u glavu. Sve je snimila i kamera, a sada je stigla i kazna. 

Saznajemo da je Disciplinska komisija HNS-a odlučila da se Grezda kazni sa četiri utakmice neigranja. Mnogi će reći da je kazna preblaga s obzirom da je po disciplinskom pravilniku za ovakav prekršaj mogao dobiti do dvije godine suspenzije, ili 24 utakmice. 

Iz Osijeka zasad nisu komentirali sankciju svom igraču.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Eros Grezda

Ostale Vijesti