Stariji brat 90 milijuna eura vrijednog veznjaka i bivši U-21 reprezentativac potpisao za Malagu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.03.20. | 07:57

Igrao je za Rangers, Valenciju, Bragu i Celtu, a okušao se čak i u egzotičnoj Maleziji.

Ovaj 30-godišnji desni krilni napadač karijeru je započeo u Valenciji, a u bogatoj karijeri branio je boje čak 13 klubova.

Zanimljivo, Ñíguez je prošao sve mlađe kategorije španjolske reprezentacije, a kombinirano je skupio 48 nastupa i 22 pogotka.

Prije dolaska u Malagu ovaj brzonogi krilni napadač igrao je za malezijski Johor gdje je dijelio svlačionicu s Brazilcima Mauriciom, bivšim stoperom Lazija, i Diogom, nekadašnjim napadačem Olympiacosa, Flamenga i Santosa.

Malaga se u ovom trenutku nalazi na 13. mjestu španjolske druge lige, a upravo sa starijim bratom zvijezde Atletico Madrida Saula planiraju nešto lakše osigurati opstanak u ligi.

U 2020. godini nekadašnji prvoligaš koji je ne tako davno u svojim redovima imao igrače popu Ruuda Van Nisterlooyja, Isca, Demichelisa, Joaquina, Camacha i mnoge druge izvrsne igrače igra nešto bolje u odnosu na prvi dio sezone, ali njihov glavni cilj ove sezone je opstanak u ligi te financijska stabilnost nakon čega će opet pokušati postati dio elitnog razreda španjolskog nogometa.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

La LigaMalagaAarón Ñíguez

Ostale Vijesti