Reuters Staff - Action Images
Reuters Staff - Action Images

Službeno: United produlji suradnju s igračem koji je ove sezone odigrao 12 utakmica

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.04.21. | 17:00

Prije pet godina doveden je za 38 milijuna eura.

Eric Bertrand Bailly potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom, potvrdili su iz kluba na svojim službenim stranicama.

27-godišnjak iz Obale Bjelokosti već tri sezone nije član udarnih 11 Crvenih vragova, a iako je ove sezone skupio tek 12 nastupa u svim natjecanjima, klub mu je odlučio produljiti ugovor.

Bailly je na Old Trafford stigao u ljeto 2016. godine za 38 milijuna eura iz Villarreala. Iako je bio najavljen kao veliko pojačanje te se od njega očekivalo da postane 'kamen temeljac' obrane Crvenih vragova, Bailly nikad nije do kraja ispunio visoka očekivanja koja su stavljena pred njega.

„Jako sam sretan. Nisam previše razmišljao kad je stigla ponuda, volim ovaj klub i volim igrati za Manchester United. Ponavljam, jako sam sretan, baš kao i moja obitelj, sve je super. Sad su sve ozljede iza mene, osjećam se spremno. Na novi ugovor gledam kao novi izazov i spreman sam na njega“, rekao je za klupske stranice 27-godišnjak iz Obale Bjelokosti koji je za reprezentaciju svoje zemlje skupio 36 nastupa i dva pogotka.

Otkako je postao član Crvenih vragova, Bailly je u svim natjecanjima skupio točno 100 nastupa.

Podsjetimo, za mjesto u udarnih 11 Bailly se bori s Victorom Lindelofom, kapetanom Harryjem Maguireom te Philom Jonesom, s tim da je potonji ove sezone nema nijedan službeni nastup.

Istaknimo za kraj kako je Bailly potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 15 milijuna eura.



Tagovi

Eric BaillyManchester UnitedugovorOle Gunnar Solskjaer

Ostale Vijesti