Službeno: Dinamo doveo sjajnog veznjaka s Kajzerice

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 16:28

Potvrđeno novo pojačanje na Maksimiru.

Dinamo je za novu sezonu već osigurao usluge trojica igrača. Po starom dobrom običaju, Modri su zavirili u izlog na Kajzerici,  od prije se znalo kako će put Maksimira preseliti Fran Karačić i Lirim Kastrati, a sad je potvrđen i Kristijan Jakić.

Kristijan Jakić 23-godišnjak je koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je započeo u mlađim uzrastima klubova Mračaj i RNK Split. Nakon dvije godine provedene u seniorskoj momčadi Splita, Jakić je nastupao za Lokomotivu gdje se istaknuo dobrim igrama i nastupima. U ovoj sezoni postigao je tri pogotka u HT Prvoj ligi u dresu Lokomotive, a danas je potpisom ugovora na stadionu Maksimir postao član prve momčadi hrvatskog prvaka.

Ovaj 23-godišnjak svojim stilom igre podsjeća na Marcela Brozovića, a predviđa mu se velika karijera. Za U19 reprezentaciju Hrvatske skupio je šest nastupa. Prema transfermarktu vrijedi 525 tisuća eura. 

„Dolazak u Dinamo je veliki korak u mojoj karijeri i potvrda da sam na dobrom putu. Svjestan sam odgovornosti i težine Dinamovog dresa, ali to smatram izazovom te jedva čekam krenuti u borbu za mjesto u momčadi. Hvala ljudima iz Dinama na povjerenju, siguran sam da ću ga opravdati. Hvala mojim suigračima, treneru Tomiću i stručnom stožeru te vodstvu Lokomotive na svemu. Svim srcem bih se htio oprostiti od njih s trofejom Kupa te ću dati sve od sebe da tako i bude. A onda u nove izazove u dresu Dinama - rekao je Jakić po potpisu ugovora za službene stranice Dinama.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Slavko Midžor/Pixsell)

 

 


Tagovi

Kristijan JakićLirim KastratiFran Karačić

Ostale Vijesti