Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Ivanković: “Sahiti i Diallo su iskočili iz kolosijeka, nisu udaljeni trajno“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 19:39

Trener objasnio poraz, ali i zašto nije bilo dvojice igrača

Hajdukov trener Jure Ivanković nakon poraza od Varaždina došao je pred medije i jednostavno priznao da je protivnika bio bolji.

“Jako loša utakmica s naše strane. Od prve minute nismo bili pravi energetski. Vratili smo se u sivu zonu u kojoj smo bili. Nismo praktički stvorili ništa prema naprijed. Varaždin se dobro branio u niskom bloku i prijetili su iz tranzicije. I nešto što smo imali žurili smo u zadnjem pasu. Jedino pozitivno što vrijedi izdvojiti je debi Durdova, ostalo je sve za zaborav. Cijela utakmica je bila suprotna onome što smo se nadali. Iskoristili su sve naše slabosti”, rekao je Ivanković

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na pitanje o Sahitiju i Diallu odgovorio je:

“Nisu bile čarke. Pokušavamo uvesti neke standarde, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar. Njih dvojica su iskočili iz kolosijeka. Nisu udaljeni trajno, od utorka se vraćaju u momčad”.

U čemu je problem?

“Varaždin je bio jako dobar. Imamo igrače s internacionalnim karijerama, ali dođe dan kada ništa ne polazi za nogom. Moramo se dobro preispitati i od utorka krenuti pripreme za Istru.”

U kakvom je statusu Dino Mikanović upitan je trener, jer je igrač navratio do novinarskog prostora budući da su ga neki mediji zamijenili za Dialla…

“Mikanović ima problema s mišićem. Nema nikakve veze da je bio nediscipliniran. On je uvijek vrijedan i radi najbolje što može. Ozljeda je razlog što nije bio u kadru.“

Je li se Perišić muči na lijevom beku?

“U proteklim utakmicama je uvijek donio nešto pozitivno. Danas to nije bilo tako, ali više je to zbog naše loše igre i dobre igre protivnika nego zbog njegovog stanja.” 

Što ćete poručiti igračima za posljednje tri utakmice i hoćete li i dalje davati priliku mladima?

“Nastavit ćemo davati priliku mladim igračima, a ostali imaju priliku dokazati da zaslužuju biti tu i iduću sezonu. Pokušat ćemo završiti sezonu na pristojan način”, zaključio je Ivanković.



 


Tagovi

Jure IvankovićHajdukNK VaraždinHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti