Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Skauti europski klubova pratili utakmicu u Puli, za oko im zapela dva igrača Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 17:14

Bili su zadovoljni viđenim

Poljudski izlog uvijek je atraktivan brojnim klubovima, a prema pisanju Dalmatinskog portala dva igrača Hajduka na radaru su njemačkih, talijanskih i engleskih klubova. Ovog vikenda u Puli obojicu su skauti pratili uživo.

Na meti Verone i Werdera je defenzivni veznjak Stanko Jurić, a oba kluba su u Puli bila zadovoljna viđenim. Jurić je na ljeto imao službenu ponudu Udinesea od 1,4 milijuna eura, ali klub je tada procijenio da je jedan od ključnih igrača i odlučili su ga zadržati. Trenutna cijena mu je u sličnim gabaritima kao i na ljeto.

Hajdukov najveći dragulj trenutno je Mario Vušković za kojeg nije strano da postoji interes europskih klubova još dok je igrao za niže kategorije. Odavno je na meti više klubova iz Italije, a ponuda koja je ove zime stigla na Poljud nije zadovoljavala Hajduk. Novost je da postoji jako ozbiljan interes iz Engleske, nema podataka o kojim ciframa se radi, ali je i predstavnik tog kluba bio na utakmici u Puli.


U posljednjem intervjuu sportski direktor Mindaugas Nikoličius najavio je da bi na ljeto mogao prodati Vuškovića.

„On je klupski projekt. Zadovoljni smo s njegovim razvojem. Vjerujemo da ćemo u ljeto dobiti puno bolje ponude za njega. U ovom trenutku nije mala šansa da će na ljeto otići. Vrlo vjerojatno je da će nam trebati dosta novih igrača. Za svakog igrača postoji plan, ali ne ide uvijek po planu. Imamo jasnu sliku kakvog Hajduka želimo za godinu i pol dana. Ako se plasiramo u Europu možemo imati još 12 utakmica više. To znači da će trebati i više igrača imati u kadru.“, izjavio je onda Nikoličius i dodao kako će učiniti sve da zadrži Lovru Kalinića, Marka Livaju i Marca Fossatija.


Tagovi

HajdukStanko JurićMario VuškovićVeronaWerder

Ostale Vijesti